Τα "προσεχώς" κείμενα της ιδιωτικής κατοικίας : προτάσεις σχεδιασμού με αφορμή μία έκθεση - Σαμοϊλη, Ελεονώρα ([χ.ό.], 2000)
[Ο μετασχηματισμός της ιδιωτικής κατοικίας στη σύγχρονη εποχή, ως απάντηση στις εξελισσόμενες αρχιτεκτονικές θεωρίες, στις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας, στα νέα κατασκευαστικά πρότυπα, και στην αλλαγή του τρόπου ζωής. Με αφορμή την έκθεση "The Un-Private House" που έγινε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκηςτο 1999.]