Το Μαλλιαροπούλειο θέατρο στην Τρίπολη : η θεατρική παράδοση στην ελληνική περιφέρεια περί το 1900 - Πολυζώη, Ιωάννα ([χ.ό.], 2001)
[Στη διάλεξη αυτή πραγματοποιείται μία έρευνα της αρχιτεκτονικής θεατρικής δημιουργίας στην Ευρώπη και την Ελλάδα περί το 1900, μια περιήγηση στην πόλη της Τρίπολης, μία περιγραφή του Μαλλιαροπούλειου θεάτρου και ένα βιογραφικό του αρχιτέκτονα του Αναστάσιου Μεταξά.]