Σταθμοί στο μύθο - Κυριακοπούλου, Βασιλική
[Η διπλωματική εργασία στηρίζεται σε πρόγραμμα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για τη δημιουργία μιας θαλάσσιας διαδρομής , με 7 ενδιάμεσους σταθμούς, που θα συνδέει την περιοχή του Ν. Φαλήρου με την πόλη του Λαυρίου. Η εργασία κινήθηκε σε δύο κατευθύνσεις: μια γενική και μια πιο ειδική. Αρχικά, ορίσαμε ένα πλαίσιο συνολικού σχεδιασμού των 7 σταθμών και στη συνέχεια επιλέξαμε μια από τις θέσεις όπου προτείναμε κάποια παρέμβαση. Η παρέμβαση αυτή περιλαμβάνει προβλήτα προσάραξης των πλοίων, το κτίριο του σταθμού και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων].