Επανάχρηση εργοστασίου Μηναΐδη - Φωτιάδη στα Κάτω Πατήσια - Καραμήτσης, Γεώργιος
[Το θέμα καταπιάνεται με τη διατήρηση και επαναχρησιμοποίηση παλαιών κτισμάτων, μιας υψηλής αρχιτεκτονικής ποιότητας, στο κέντρο της πόλης. Και αυτό γιατί η κατεδάφισή τους προξενεί δύσκολα επανορθώσιμη ακαταστασία στον αστικό ιστό, καθώς η εικόνα τους αποτελεί τοπόσημο για τους κατοίκους. Σήμερα η τεχνολογία και ο βιομηχανικός πολιτισμός μετατρέπονται ολοένα και περισσότερο στο αντίθετό τους, δηλαδή σε αισθητική. Το παλιό εργοστάσιο περνά από την παραγωγική στην καλλιτεχνική χρήση και μετατρέπεται από χώρο παραγωγής, σε χώρο τέχνης και επικοινωνίας].