Κλειστό κολυμβητήριο στην Αργυρούπολη - Ράπτη, Νίκη
[Πρόκειται για ένα κολυμβητήριο που εξυπηρετεί τους κατοίκους της "γειτονιάς" που θέλουν να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση χωρίς να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες. Το κολυμβητήριο διαθέτει τις συνήθεις κολυμβητικές εγκαταστάσεις (μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή και δεξαμενή εκμάθησης) σε μικρότερη κλίμακα αλλά και με κάποια ελευθερία όσον αφορά τις προδιαγραφές (αποδυτήρια κλπ.). Επιπλέον διαθέτει μια ακόμα μικρότερη και πιο ιδιωτική δεξαμενή μαζί με χώρο φυσιοθεραπείας, για την εξυπηρέτηση ατόμων μειωμένης κινητικότητας καθώς και ηλικιωμένων. Αρχή μας ήταν η δημιουργία ενός χώρου ευχάριστου και φιλικού προς τους χρήστες, διατηρώντας ωστόσο κάποιες βασικές προδιαγραφές. Στην κατεύθυνση αυτή συνέβαλλε κατά μεγάλο ποσοστό η επιλογή του ξύλου για τον φέροντα οργανισμό].