Ενυδρείο : κέντρο μελέτης και αποκατάστασης θαλάσσιου περιβάλλοντος - Δημητρίου, Ορσαλία - Μαρία
[Οι δυο βασικοί στόχοι της διπλωματικής ήταν: να ευαισθητοποιηθεί το κοινό πάνω στα θέματα που αφορούν τη μόλυνση των θαλασσών, και να πειραματιστούμε πάνω σε μορφές ζωντανών οργανισμών, μεταφράζοντας τα αρχιτεκτονικά μέλη, μελετώντας έτσι γεωμετρίες που αντιπαρατίθενται στο παρθένο φυσικό τοπίο. Η επιλογή της μορφής του αστακού στηρίζεται στον αρθρωτό τρόπο που οι επιφάνειες σχηματίζουν το όλον και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πλαστική μελέτη. Η αντιπαράθεση και η σύνδεση του με τον ορθολογιστικό χωροκάναβο, που στεγάζει τις εγκαταστάσεις των επιστημόνων, εκφράζει εμφανώς τον τρόπο με τον οποίο ελπίζουμε η επιστήμη και η τεχνολογία να υποστηρίξει, να αποκαταστήσει και να προστατεύσει το πάσχον φυσικό περιβάλλον].