Ευρώπη 2000 : προοπτικές ανάπτυξης του κοινοτικού εδάφους. (Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 1992)
Η "Ευρώπη 2000" χαράζει νέο δρόμο στη θεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού σε Κοινοτικό επίπεδο. Θέτει κρίσιμης σημασίας θέματα σχετικά με το στόχο να έχουν όλες οι περιφέρειες της Κοινότητας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τις προσπάθειες να αυξηθεί η ευημερία μέσω της ενιαίας εσωτερικής αγοράς.