Στο ΦΙΞ της λεωφόρου Συγγρού - Γληνού, Αικατερίνη - Νίκη
[Η διπλωματική διαπραγματεύεται την θέση, την ένταξη του κτιρίου Φιξ καθώς και την ιστορία του. Αναφέρεται στην ιστορική εξέλιξη του κτιρίου μέσα στην πόλη ως το γκρέμισμα του και την υπάρχουσα κατάσταση. Προτείνεται μια πλατεία στο οικόπεδο που προέκυψε από την κατεδάφιση η οποία θα συνεχίζεται και θα απλώνεται μέσα στο Φιξ καθιστώντας το έτσι έναν μεγάλο δημόσιο χώρο της πόλης της Αθήνας. Οι χρήσεις είναι κυρίως καλλιτεχνικού περιεχομένου].