Αρχιτεκτονική σχολή στην Πάτρα - Κυριακού, Ελπινίκη
[Ένταξη της Σχολής στην πανεπιστημιούπολη Πατρών. Διερεύνηση της κατάστασης της πόλης. Ελεύθερο οικόπεδο. Ένας δρόμος ή τμήμα μιας πορείας στο χώρο του πανεπιστημίου που συνδέει κάποιες ακαδημαϊκές δραστηριότητες. Τρείς ζώνες διακρίνονται στη σύνθεση που στρέφονται μεταξύ τους: σχεδιαστήρια - εργαστήρια - τομείς. Κεντρικός υπαίθριος χώρος απευθύνεται στις κύριες λειτουργίες (σχεδιαστήρια-εργαστήρια). Δευτερεύοντας υπαίθριος χώρος για τομείς. Πύργος με τη βιβλιοθήκη, αμφιθέατρα (3 μικρά με δυνατότητα ενοποίησης για τη δημιουργία ενός αμφιθεάτρου πολλαπλών χρήσεων). Γέφυρα που συνδέει τα πέντε έτη σχεδιασμού. Δώμα του αμφιθεάτρου - υπαίθριο αμφιθέατρο. Στροφές - χαράξεις των κτιρίων ορίζουν την πορεία μέσω του συγκροτήματος].