Κτίριο Μορφωτικού Ιδρύματος Ε.Τ.Ε. (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος), Πλατεία Κοτζιά - Γεωργιάδου, Μαρία
[Αφορμή για το θέμα μας στάθηκε η θέση του οικοπέδου, ιδιοκτησίας Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Αιόλου και Σοφοκλέους). και η γειτνίαση του τόσο με το δομημένο ιστορικό περιβάλλον (Εθν. Τράπεζα, Χρηματιστήριο, Μέγαρο Μελά, Δημαρχείο Αθηνών) όσο και με την Πλατεία Κοτζιά. Το σημαντικότερο όμως έναυσμα μας ήταν η ύπαρξη των αρχαίων (περιμετρική τάφρος του αρχαίου Θεμιστόκλειου Τείχους και η έναρξη της Αχαρνικής οδού) τόσο στο οικόπεδο, όσο και στην πλατεία Κοτζιά].