Ψηφιακή αναπαράσταση αρχιτεκτονικού έργου - Χριστοδουλίδης, Χάρης ([χ.ό.], 1999)
[Η εργασία περιγράφει, τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήται σήμερα (1999), η αναπαράσταση αρχιτεκτονικών έργων στον ψηφιακό χώρο του Η/Υ. Συνιστά ανάλυση των μεθόδων μελέτης, αναπαράστασης και απεικόνισης των αρχιτεκτονικών έργων με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας.]