Ινστιτούτο θαλάσσιων βιολογικών πόρων στο Ληξούρι Κεφαλονιάς - Σουλελέ, Μαρία
[Ερευνητικό κέντρο πάνω στις υδατοκαλλιέργειες και στις αλιευτικές μελέτες. Συνεργαζόμενο με τον ιχθυοκαλλιεργητικό σταθμό στον κόλπο του Αργοστολίου αλλά και με άλλα ερευνητικά αντίστοιχα κέντρα ανά την Ελλάδα].