Συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου - Καμπάκη, Παναγιώτα
[Η επεξεργασία του θέματος είχε σαν αφετηρία τα φυσικά χαρακτηριστικά του εδάφους και του προσανατολισμού καθώς και τις ανάγκες του κτιριολογικού: 70 φοιτητικές κατοικίες των 4 ατόμων και 30 studios φιλοξενίας καθηγητών. Στο συγκρότημα συμπεριλήφθηκε χώρος διοίκησης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ανοιχτή προς την πολυτεχνειούπολη καθώς και χώρος αθλητικών δραστηριοτήτων. Τρείς βασικοί τύποι-πυρήνες κατοικιών διαμορφώνουν την τυπολογία της φοιτητικής κατοικίας και εξελισσόμενοι, προσφέρουν αντίστοιχη ποικιλία].