Επανάχρηση χώρου πρώην εργοστασίου Μεταξουργείου : δημιουργία δημοτικού κέντρου πρόληψης και ενημέρωσης για την εξάρτηση - Μυρμιρίδου, Ελένη Α
[Η διπλωματική έχει θέμα την επανάχρηση του χώρου του Μεταξουργείου και τη δημιουργία ενός κέντρου πρόληψης και ενημέρωσης για την εξάρτηση. Αυτό το κέντρο περιλαμβάνει ένα στέκι νεολαίας με δραστηριότητες όπως ζωγραφική, χορός, γυμναστική, ηχογραφήσεις, φωτογραφία, κεραμική, θεατρικό εργαστήρι και ραδιοφωνικό σταθμό. Επίσης περιλαμβάνει αίθουσες μέσα στις οποίες θα γίνεται η ενημέρωση για την εξάρτηση. Στα ήδη υπάρχοντα κτίρια του οικοπέδου θα υπάρχει η διοίκηση όλου του συγκροτήματος, καθώς και ένα εστιατόριο όπου γίνεται στο χώρο της παλιάς αποθήκης του θεάτρου Μαρίκα Κοτοπούλη. Στην καινούρια σύνθεση συμπεριλαμβάνουμε μια αίθουσα διαλέξεων 200 ατόμων και χώρους εκθέσεων].