Ελευσίνα : με αφορμή τη "Μεγάλη Ουτοπία" - Αλεξοπούλου, Κατερίνα
[Πειραματική προσπάθεια υλοποίησης ενός χώρου με συγκεκριμένη λειτουργία, με αφορμή την ιδέα του Kandinsky για ένα παγκόσμιο πανκαλλιτεχνικό συνέδριο].