Ο πύργος των παιδιών - Πήλου, Μαριάννα
[Πέρα από την αποτύπωση και αποκατάσταση του κτιρίου με τα ιδιόμορφα δομικά στοιχεία ενός κέντρου πληροφόρησης κι ενός φορέα υποστήριξης παιδιών με αναπηρίες, οι παρεμβάσεις και τα στοιχεία προσπελασιμότητας που θα προστεθούν στο κτίριο όπως και στον περιβάλλοντα χώρο, θα αποτελέσουν ένα πρότυπο της οργάνωσης της ζωής κάτω από συνθήκες αναπηρίας].