Κίνηση-ζωντανή αρχιτεκτονική : κέντρο σύγχρονου χορού στο Λυκαβηττό - Γαβρήλου, Ευσταθία
[Επέμβαση στο μπαζωμένο νταμάρι του Λυκαβηττού. Σκοπός είναι: α) η αποκατάσταση του τοπίου με μια επέμβαση που να μην αλλοιώνει τις υπάρχουσες ποιότητες και να μην συμπληρώνει-γεμίζει το χώρο, β) η ενίσχυση του Λυκαβηττού ως πάρκο με πολιτιστικές δραστηριότητες που δίνουν κίνητρο στην προσέλευση του κόσμου; δίπλα στο θέατρο του Ζενέτου και κάτω από το σημερινό χώρο στάθμευσης φιλοξενείται ένα κέντρο σύγχρονου χωρού (χοροθέατρο, βιβλιοθήκη, cafe, εκθεσιακός χώρος). Ο λόγος που επιλέχθηκε ένας τέτοιος χώρος είναι η όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου καθώς και η μελέτη μιας βαθύτερης συζήτησης που έχει ανοίξει μεταξύ σύγχρονων χορογράφων και σύγχρονων αρχιτεκτόνων. Υλικά: ξύλο, μέταλλο, πέτρα, συγγενή πρός τα υλικά της αρχιτεκτονικής πρότασης του Ζενέτου και του φυσικού τοπίου].