Παρεμβάσεις στον υπαίθριο χώρο του δημοτικού νοσοκομείου "Ελπίς" σε συνδυασμό με την εισαγωγή νέων χρήσεων - Μαργαρίτη, Ευγενία
[Πρόταση για την αναδιοργάνωση του χώρου του συγκεκριμένου οικοπέδου με στόχο την δημιουργία ενός δημόσιου χώρου που θα είναι προσιτός σ'όλους και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της περιοχής. Απομάκρυνση προσθηκών - αποκατάσταση αρχικών όψεων - διαμόρφωση υπαίθριου χώρου - προσθήκη νέων κατασκευών για τις εισόδους στα κτίρια - οικοδομική ανάλυση των νέων κατασκευών - εισαγωγή νέων χρήσεων (βιβλιοθήκη, αρχείο Αθηναϊκών μνημείων, κτίριο πολλαπλών χρήσεων)].