Μικρό θέατρο στα Χανιά - Πολάτος, Ευάγγελος
[Θέατρο 330 θέσεων με εκθεσιακούς χώρους και άλλες λειτουργίες με σκοπό την ψυχαγωγία (cafe, internet cafe, υπαίθριο αμφιθέατρο για προβολές) που βρίσκεται στην παλιά πόλη Χανίων].