Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισσό - Φρέντζου, Αγνή
["Η διπλωματική αυτή εργασία είχε σαν σκοπό και φιλοδοξία να προτείνει ένα σταθμό υπεραστικών λεωφορείων αντάξιο μιας Ευρωπαϊκής χώρας. Η επιλογή της θέσης του βασίστηκε σε διάφορα στοιχεία και παρατηρήσεις, αλλά κυρίως στο ότι είναι δοκιμασμένη επιτυχώς, είναι επαρκής συγκοινωνιολογικά και βρίσκεται στον κόμβο δύο βασικών οδικών αξόνων. Ο προτεινόμενος σταθμός περιλαμβάνει αποβάθρες υπεραστικών, αστικών λεωφορείων και taxi, parking Ι.Χ. και υπεραστικών λεωφορείων, εκδοτήρια και αποθήκες για τα ΚΤΕΛ, κλειστούς χώρους αναμονής, εστιατόρειο και καφετέρια, ξενώνα για τους οδηγούς των υπεραστικών λεωφορείων, μικρό νηπιαγωγείο, τράπεζα, ταχυδρομείο, φαρμακείο και ιατρείο, πολυώροφο πολυκατάστημα, γραφεία προς ενοικίαση, χώρο προβολών και εκθεσιακό χώρο καθώς και εμπορικό κέντρο.."].