Δίκτυο αρχιτεκτονικών επεμβάσεων στο ιστορικό κέντρο της Χαλκίδας - Κωσταροπούλου, Μυρτώ
["Η διπλωματική επικεντρώνεται στο ιστορικό κέντρο της Χαλκίδας και προτείνει ένα δίκτυο από αρχιτεκτονικές επεμβάσεις μέσα σε αυτό, που ουσιαστικά αποτελείται από έναν πεζόδρομο (με διακλαδώσεις) και 8 κέντρα-σημεία επέμβασης που συμπεριλαμβάνουν διαμορφώσεις υπαίθριων χώρων, ανέγερση νέων κτιρίων και επαναχρήσεις. Το δίκτυο προκύπτει από το συγκερασμό του σύγχρονου με τον ιστορικό ιστό που εδώ είναι έκδηλος ακόμη στη σημερινή αστική δομή του ιστορικού κέντρου"].