Παιδικές κατασκηνώσεις στη Ραφήνα - Νάνου, Νικολέττα
[" Το γήπεδο διατέθηκε από το Δήμο Αιγάλεω για την ανέγερση παιδικών κατασκηνώσεων που θα φιλοξενεί παιδιά των δημοτών. Πρόκειται για μία έκταση κοντά στη Ραφήνα που βρίσκεται στην πλαγιά λόφου με πυκνή βλάστησηκαι έχει απεριόριστη θέα όχι προς τη θάλασσα αλλά προς το βουνό. Πρωταρχικός συνθετικός στόχος της πρότασης είναι η ένταξη του συγκροτήματος στο φυσικό περιβάλλον. Βασική συνθετική ιδέα είναι η αυλή-πυρήνας της κατασκήνωσης στην οποία τέμνονται οι δύο άξονες που ορίζουν τη σύνθεση, ο άξονας Βορρά-Νότου και Ανατολής-Δύσης. Η μονάδα των κατασκηνωτών είναι μια ελαφριά κατασκευή της οποίας ο σκελετός είναι μεταλλικός και τα στοιχεία πλήρωσης ξύλινα πανέλλα. Οι μονάδες διατάσσονται σε σειρά, η μια μπροστά από την άλλη ενώ επικοινωνούν μεταξύ τους με ξύλινες γέφυρες. Οι αθλοπαιδιές και το υπαίθριο αμφιθέατρο διατάσσονται σε ζώνη στη δυτική πλευρά του συγκροτήματος. Τέλος οι κοινόχρηστοι χώροι στεγάζονται σε μόνιμο κτίριο από μπετόν"].