Αποκατάσταση, επανάχρηση και ένταξη σταφιδαποθήκης στην παραλία του Αιγίου - Κάραλη, Κατερίνα
["Αποκατάσταση και επανάχρηση της σταφιδαποθήκης που βρίσκεται μετωπικά της παραλιακής ζώνης του Αιγίου ως στοιχείο μνήμης της σταφιδοπαραγωγής. Σχεδιασμός του ελέυθερου χώρου μπροστά από την αποθήκη και έπαξη της σε αυτόν"].