Νέα Λυρική Σκηνή Αθηνών - Μπαλμπούζη, Γρηγορία
["Πρόκειται για το σχεδιασμό ενος καινούριου κτιρίου που θα στεγάσει την Εθνική Λυρική Σκηνή, χωροθετημένο κοντά στον αστικό ιστό. Η μορφή του σχετίζεται με τη θέση του και τις σημασίες που μπορεί να προσδίδει ένα κτίριο με τέτοιο χαρακτήρα - πολιτιστικό και εκπαιδευτικό"].