Συνεδριακό και ερευνητικό κέντρο στην Ερμούπολη - Λειβαδάρας, Αντώνης
["Το τεύχος αποτελεί μια συλλογή θεωρητικών κειμένων πινάκων και σχεδίων του θέματος. Κατ'αρχήν αναφέρεται στο ευρύτερο περιβάλλον, δηλαδή στην Ερμούπολη, κάνοντας μια διαδρομή στην ιστορία της πόλης, ένα σύντομο οδοιπορικό στην αρχιτεκτονική ιστορία της και καταγράφοντας ανάγκες της πόλης καθώς και τις προοπτικές αξιοποίησης ενός συνεδριακού κέντρου. Στη συνέχεια αναλύεται το ίδιο το προτεινόμενο κτίριο, ερευνώνται ταυτοχρόνως τι σημαίνει ένα σύγχρονο κτίριο στην Ερμούπολη, προσεγγίζοντας τη λειτουργία ενός συνεδριακού κέντρου. Το κέντρο χωροθετείται στην περιοχή "Βαπόρια" με αναφορά στους λόγους που οδήγησαν εκεί και περιγράφεται η πορεία προσέγγισης στο συγκεκριμένο σημείο από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης. Τέλος, προσδιορίζεται ο τρόπος επίκλησης του προηγούμενου στην αρχιτεκτονική δημιουργία, αναλύεται η στρατηγική του σχεδιασμού, η δομή και η οργάνωση του κτιρίου και γίνεται αναφορά στον "κοινό τόπο" συνέδρων, παραθεριστών και κατοίκων της πόλης, που φιλοδοξεί να είναι το προτεινόμενο κτίριο"].