Συγκρότημα ξενώνων εναλλακτικού τουρισμού στην κοινότητα Πατσιανού της επαρχίας Σφακίων - Μανουσέλης, Μανώλης
["Το θέμα του εναλλακτικού τουρισμού στη συγκεκριμένη περιοχή (Σφακιά) λαμβάνει την απόλυτα αμφίδρομη σχέση του τουρισμού με την κλασσική του έννοια και της παράδοσης (ιστορικής-αρχιτεκτονικής-κοινωνικής-οικονομικής). Αναπτύσεται συγκρότημα ξενώνων με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική εφαρμογή με σεβασμό πάντοτε στη λαϊκή τεχνοτροπία και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική (πέτρα-ξύλο-δώματα)"]