Αυτόνομο αθλητικό λύκειο στα Ιλίσσια - Παναγέα, Θεοδώρα
["Πρόκειται για ενα αθλητικό Λύκειο στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης. Το κτιριολογικό πρόγραμμα απαρτίζεται από 3 ενότητες, την διδακτική, την αθλητική και την ψυχαγωγική-επιμορφωτική. Αναλυτικά ανέρχεται στις 8.000 τ.μ. και αποτελείται από κλειστό γυμναστήριο, αίθουσες άλλων αγωνισμάτων, τις τρείς τάξεις του Λυκείου, βοηθητικές αίθουσες, αμφιθέατρο, εστιατόριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, parking, υπαιθριες διαμορφώσεις κλπ. Επέμβαση γίνεται και στους γειτνιάζοντες αθλητικούς χώρους"].