Comics, animation και άλλα : ένα ακόμη κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Κουβέλη, Αγγελική
["Το θέμα αφορά ένα χώρο που θα στεγάσει δραστηριότητες που έχουν σχέση με το comin και το animation. Δηλαδή αίθουσα προβολής, χώρους έκθεσης, εργαστήρια, βιβλιοθήκη. Το comic και το animation είναι δυο διαφορετικές μορφές έκφρασης με διαφορετικές μεθόδους δημιουργίας, των οποίων ο στόχος είναι κοινός: η διήγηση μιας ιστορίας με εικόνες. Με βάση αυτό τους το κοινό στοιχείο τα τοποθετούμε μαζί σε ένα χώρο με στόχο η διαφορετικότητα τους να προκαλέσει μια δημιουργική ένταση. Δηλαδή δυο χώροι με αυτόνομες λειτουργίες οι οποίες αναφέρονται σε ενα κοινό ενδιάμεσο χώρο όπου και συνδιαλέγονται. Η περιοχή που επιλέγεται είναι το οικόπεδο στην γωνία που ορίζουν οι οδοί Σταδίου και Αιόλου στην Αθήνα. Εμείς ανακτούμε από το κέντρο κάποιες ποιότητες που πιθανόν δεν θα αλλοιωθούν σε μεγάλο βαθμό. Άξονας Σταδίου: έντονη προοπτική από κτιριακούς όγκους, λογική βιτρίνας. Άξονας Αιόλου: ακανόνιστο εμπόρευμα ξεχύνεται στο πεζοδρόμιο, τάση συγκέντρωσης στο κέντρο. Το κτίριο δεν συμπληρώνει δομή πόλης. Ο μόνος κλειστός όγκος στο επίπεδο πεζού η είσοδος. Πλάτωμα που αναιρεί τα όρια οικοπέδου με Αιόλου. Κατασκευ