Αναβίωση αγροτικού οικισμού στην Ανατολική Κρήτη - Πιστρίκα, Ελπίνα
["Μελετήσαμε έναν εγκαταλελειμένο ορεινό αγροτικό οικισμό στο Νομό Λασιθίου Κρήτης, τον Χαυγά. Προτείναμε την αναβίωσή του με την επιστροφή στον παλιό του χαρακτήρα μέσω του αγροτοτουρισμού. Όλη η επέμβαση έχει γίνει σύμφωνα με τους παραδοσιακούς τρόπους κτισίματος, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σύμφωνο με την παλιά μορφή του οικισμού. Οι δραστηριότητες του οικισμού είναι σύμφωνες με παραδοσιακά πρότυπα"].