Χαμηλή πτήση στην αλυκή της Σάμου - Ανδρίτσου, Αικατερίνη
["Το ουσιαστικό σχεδιαστικό αίτημα: ένα σύστημα συνθετικών διατυπώσεων που συγκροτούν κεντρική ιδέα ικανή για την αρχιτεκτονική οργάνωση του χώρου σε όλη του την έκταση. Το λειτουργικό περιεχόμενο: το υπάρχον κτίριο, το σπίτι του φύλακα, το νέο κτίριο"].