Κέντρο κινηματογράφου στα Εξάρχεια - Λουκάκου, Παναγιώτα
["Το κέντρο κινηματογράφου στα Εξάρχεια είναι ένα κοινοφελές ίδρυμα με σκοπό την φύλαξη, τη συντήρηση και την προώθηση ταινιών συλλεκτικής αξίας και ανεξάρτητων παραγωγών. Το κτίριο περιλαμβάνει μια ταινιοθήκη, 2 αίθουσες σινεμά, διοίκηση, εργαστήρια, βιβλιοθήκη, ένα καφέ και δύο επίπεδα στάθμευσης"].