Ανασυγκρότηση αστικών πυρήνων στον οικισμό του Καστελλόριζου - Παγώνης, Παναγιώτης
[" Στον κατεστραμένο οικισμό του Καστελόριζου ξανασχεδιάζονται δύο τμήματα δημόσιου χώρου - δυο κεντρικές πλατείες - προκειμένου να αποκατασταθεί η συνέχεια του ιστού και να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση του. Κεντρικό στοιχείο της διπλωματικής όπως αποτυπώνεται και στο κτιριολογικό της πρόγραμμα αποτελεί η επανασύνδεση των απόδημων Καστελλοριζίων με τον τόπο τους"].