Κλειστό κολυμβητήριο στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και ενοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων - Κουρνιάτης, Νικόλαος
["Το θέμα είναι σχεδιασμός κλειστού κολυμβητηρίου για τους φοιτητές και τους υπαλλήλους του ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην προσαρμογή του κτιρίου στο έδαφος, με χειρισμό των μεγάλων επιφανειών, όπως του επιπέδου των δεξαμενών και της στέγασης του. Η ενοποίηση του κολυμβητηρίου με τις υπάρχουσες υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις υλοποιήθηκε με τη βοήθεια ενός γραμμικού ημιυπαίθριου χώρου στο έσω όριο των αθλητικών που περιλαμβάνει τις κινήσεις απο το συγκρότημα, περιλαμβάνει χώρους στάσης και περιέχει μικρότερους κτιριακούς όγκους με λειτουργίες που αφορούν στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων"].