Ιερός ναός στο Θησείο - Κυρίτση, Βαλασία
["Πρόκειται για έναν ορθόδοξο ναό στη θέση της σημερινής Αγίας Μαρίνας Θησείου. Εκτός από το λατρευτικό χώρο, το κτίριο περιλαμβάνει γραφείο για τον ιερέα, βοηθητικούς χώρους και μικρή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Επίσης, έχει σχεδιαστεί η πλατεία μπροστά στο ναό. Καθοριστικός για το σχεδιασμό του κτιρίου ήταν ο δεδομένος τόπος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (ιστορία, αστικός ιστός, μορφολογία τοπίου)"].