Κέντρο έρευνας και ξενώνας σε διατηρητέο στη Λυβική Σαχάρα - Παπακοσμά, Ευαγγελία
["Το κέντρο απευθύνεται σε ερευνητές και κυρίως αυτούς που θέλουν να έχουν βιωματική εμπειρία των αρχών στο Ghadames. Έτσι η σύνθεση χαρακτηρίζεται από την εσωστρέφεια και την αναφορά στον ιστορικό χώρο που λειτουργεί ως "σφόνδυλος". Ενώνοντας τα δυο τμήματα του Κέντρου Έρευνας και του Ξενώνα"].