Wien Mitte (Βιέννη) : διεθνές σημείο αναφοράς και επικοινωνίας - Μηλιώνη, Μαριάννα
["Το θέμα δουλεύτηκε στη Βιέννη, με συνεργασία καθηγητών στη Βιέννη και στην Αθήνα. Η Wien Mitte είναι περιοχή στο κέντρο της Βιέννης, κυκλοφοριακά πολύ φορτισμένη. Με αυτήν την πρόταση, παραμένουν οι λειτουργίες του χώρου, ως κόμβου συγκοινωνίας και παράλληλα δημιουργείται μια πλατεία που βοηθάει την περιοχή να αναπνεύση. Ως πλατεία θεωρείται οποιοδήποτε επίπεδο, στο οποίο μπορούν να λάβουν χώρα κοινωνικές δραστηριότητες. Έτσι η πλατεία δεν περιορίζεται μόνο στην οριζόντια διεύθυνση, κάτι που φαίνεται από τα διαγράμματα και τα σχέδια"].