Πολεοδομική επέμβαση στην περιοχή δυτικά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου - Πατσουμάς, Στέλιος
["Η περιοχή δυτικά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, είναι ένας χώρος με διάσπαρτα κτίρια και αδόμητες εκτάσεις, που συνορεύει με τη θάλασσα στα δυτικά και το κάστρο του ρεθύμνου στα βόρεια. Σκοπός της επέμβασης είναι η οργάνωση των στοιχείων του χώρου (κτίρια και ελεύθεροι χώροι) ώστε αυτά να δίνουν μια ολοκληρωμένη αστική εικόνα σε συνδιασμό με την παλιά πόλη και την παράκτια ζώνη. Η επέμβαση λύνει σημαντικά προβλήματα της παλιάς πόλης και σέβεται τον ανοικτό χαρακτήρα του χώρου και τις χρήσεις που υπάρχουν μέσα και γύρω από αυτόν"].