Τόπος σχέσης, το σπίτι - Τσιαμπάος, Κώστας
Ερευνητικό θέμα πάνω σε ένα νέο τύπο κατοικίας. Σκέψη πάνω στην έννοια του αντικειμένου. Οργάνωση, ιεράρχηση των αντικειμένων. Το σπίτι ως αντικείμενο. Εφαρμογή του προτύπου στην περιοχή του Παγκρατίου. Ο χειρισμός των στοιχείων του φυσικού περιβάλλοντος ως αντικείμενα.