Αποκατάσταση και επανάχρηση βιομηχανικού κτιρίου στον Άγιο Διονύση Πειραιά σε κέντρο φιλοξενίας οικονομικών μεταναστών - Τριανταφύλλου, Αθηνά
[Βιομηχανικό κτίριο του 1890-1900. Αποτυπώνεται και γίνεται περιγραφή της κατάστασης και των επεμβάσεων. Έπειτα από μελέτη της περιοχής, το κτίριο αλλάζει χρήση σε κέντρο φιλοξενείας οικονομικών μεταναστών. Πρόκειται για συγκρότημα που δέχεται τους μετανάστες για μικρό χρονικό διάστημα με στόχο να τους εντάξει στο κοινωνικό σύνολο.]