Επέμβαση σε τοπίο αρχαιολογικού χώρου : Δωδώνη - Παπαγιάννη, Κωνσταντίνα
[Σκοπός της διπλωματικής είναι η διερεύνηση των τρόπων ένταξης του αρχαιολογικού χώρου στην καθημερινή ζωή του σύγχρονου ανθρώπου και η βίωση απ'αυτόν της σχέσης του αρχαιολογικού χώρου με το φυσικό τοπίο. Ως μέσο για την επίτευξη αυτού, χρησιμοποιούμε την έννοια της παράστασης, η οποία περνάει απ'το αρχαίο θέατρο σε όλη την κοιλάδα της Δωδώνης και είτε την βιώνει ο επισκέπτης, οπότε γίνεται ο δημιουργός της, είτε την παρακολουθεί από μακρυά και γίνεται ο θεατής της.]