Αποκατάσταση και επανάχρηση βιομηχανικού συγκροτήματος κυλινδρόμυλου στην Κύμη Ευβοίας - Γεωργούλη, Ελένη
[Αποκατάσταση και επανάχρηση κτιριακού συγκροτήματος κυλινδρόμυλου. Αποκατάσταση κτιρίων και νέες προσθήκες. Μετατροπή του σε σύνολο χώρων που περιλαμβάνουν εκθεσιακούς χώρους και καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων και λαογραφικών αντικειμένων, καφέ, εστιατόριο και ξενώνες.]