Φοιτητική εστία στην Καλαμάτα - Αδαμοπούλου, Ανδρονίκη
[Η φοιτητική εστία βρίσκεται στο παλιό στρατόπεδο της Καλαμάτας. Αποτελείται από ένα κτίριο κοινόχρηστων λειτουργιών και 6 μονάδες κατοικίας. Το κτίριο κοινόχρηστων λειτουργιών περιλαμβάνει: διοίκηση, καταστήματα, γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, foyer, βιβλιοθήκη, εστιατόριο, καφετέρια και ένα υπαίθριο θέατρο. Οι μονάδες κατοικίας περιλαμβάνουν μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, διαμερίσματα (μεζονέτες) και καθιστικό.]