Πρόταση αποκατάστασης και επανάχρησης βιομηχανικού κτιρίου στην Ερμούπολη - Καταβούτα, Μαρία
[Στην Ερμούπολη, στο τέλος της βιομηχανικής ζώνης, βρίσκεται ερειπωμένο το κλωστοϋφαντουργείο του Λαδόπουλου.Πρόκειται για ένα επίμηκες κτίριο, δίπλα στη θάλασσα, σε κοντινή απόσταση από το στάδιο και το στρατόπεδο της πόλης. Στην πρότασή μας, προτείνουμε να αποκατασταθεί και να φιλοξενήσειτις χρήσεις του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και Σχεδίασης Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στην επιλογή της συγκεκριμένης χρήσης οδήγησε τόσο η επιθυμία μας να δοθεί στην περιοχή ένας χαρακτήρας "μη-τουριστικός", όσο και η πρόθεση του Δήμου να παραχωρήσει τμήμα του στρατοπέδου για τις ανάγκες της Σχολής.]