Αναβίωση του οικισμού στο Μυλωνιανό φαράγγι Ρεθύμνου - Κοσμάς, Αναστάσιος
[Η διπλωματική αυτή εργασία έχει στόχο τη διερεύνηση όλων εκείνων των παραμέτρων που αφορούν στον τρόπο επέμβασης σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον το οποίο επιπλέον βρίσκεται σ'έναν τόπο εξαιρετικού φυσικού κάλλους. Ταυτόχρονα δίνει απαντήσεις και σε πρακτικά προβλήματα που προκύπτουν από την προσπάθια αναβίωσης ενός δομημένου περιβάλλοντος που έχει εγκαταληφθεί εδώ και μερικές δεκαετίες. Τέλος έχει στόχο την εξέταση της προβληματικής που αφορά στην εισαγωγή μιας νέας λειτουργίας σ'ένα παραδοσιακό κέλυφος κατασκευασμένο για διαφορετικές ανάγκες και με άλλες προδιαγραφές.]