Κόμβος μετεπιβίβασης στο Λαύριο - Τσολάκης, Γιώργος
[Η συμφόρηση που παρατηρείται στα λιμάνια της Αττικής καθώς και η γειτνίαση με το αεροδρόμιο των Σπάτων, καθιστούν τη θέση του Λαυρίου στρατηγική στον χάρτη του Αιγαίου. Δημιουργούμε ένα σύμπλεγμα σταθμών τρένων, λεωφορείων και πλοίων. Καθώς η επιρροή ενός τέτοιου συγκροτήματος αναμένεται τεράστια για την περιοχή, προτείνονται και διάφορες άλλες χρήσεις, όπως κτίρια γραφείων, εμπορικό κέντρο και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.]