Κεντρικό συνεταιριστικό εξαγωγικό οινοποιείο γυμνού ορεινού Αργολίδας - Αποστολάκη, Πετρούλα
[Το οινοποιείο βρίσκεται στο ορεινό Αργολίδας. Είναι τοποθετημένο σε οικόπεδο με κλίση και είναι χωρισμένο σε τέσσερις ζώνες. Έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί 700.000 kg. σταφύλια.]