Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων - Covey, Stephen R. (Κλειδάριθμος, 2000)
Στις «7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων», ο Stephen R. Covey παρουσιάζει μι ολιστική, ολοκληρωμένη, επικεντρωμένη σε αρχές προσέγγιση για την επίλυση προσωπικών και επαγγελματικών προβλημάτων. Με διεισδυτικές επισημάνσεις και χαρακτηριστικές αληθινές ιστορίες, ο Covey αποκαλύπτει βήμα προς βήμα τη διαδρομή για να φτάσουμε να ζούμε με δικαιοσύνη, ακεραιότητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια - τις αρχές που μας προσφέρουν ασφάλεια ώστε να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές, και τη σοφία και τη δύναμη ώστε να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που η αλλαγή αυτή δημιουργεί.