Η ανοικοδόμηση της Θεσσαλονίκης μετά την πυρκαγιά του 1917 : ένα ορόσημο στην ιστορία της πόλης και στην ανάπτυξη της ελληνικής πολεοδομίας - Καραδήμου-Γερόλυμπου, Αλεξάνδρα. (University Studio Press, 1995)
Περίληψη: σ. 220-227.